Bewonerscommissie

Over de bewonerscommissie

0 De Bewonerscommissies is samengesteld uit bewoners van de L-flat die vrijwillig deelnemen aan de commissie. We bestaan op dit moment uit 8 actieve leden met een uiteenlopende achtergrond.

De bewonerscommissie behartigt de belangen van alle huurders in de L- flat. Dit betekent dat we de Kombinatie adviseren op verschillende gebieden. Dit kan gaan over uiteenlopende onderwerpen, zoals de servicekosten, onderhoud in en aan de flat of woonafspraken. De bewonerscommissie treedt op namens de bewoners en staat dan ook geheel los van de Kombinatie. Ook hebben we een signalerende functie en zitten regelmatig met de Kombinatie om tafel. We vergaderen een aantal keer per maand op onze vaste stek in portiek 3. Daarnaast zijn we ook verantwoordelijk voor het L-flat blad en proberen we jullie als bewoners op deze manier op de hoogte te houden van onze inspanningen.

Uiteraard horen we graag wat er leeft in de flat en we nodigen u dan ook uit om contact met ons op te nemen als u vragen of opmerkingen heeft. Wij zijn te bereiken per e-mail via post@l-flat.nl . Gebruikt u (liever) geen e-mail, dan kunt u uw vragen of opmerkingen op papier zetten en in de brievenbus van de bewonerscommissie stoppen op nummer 371A (portiek 3, de deur links als u van buiten het portiek inloopt. Dus niet in de brievenbussen voor de bewoners!).